Stage Marketing en Communicatie

M2M Services is toonaangevend leverancier van connectiviteitsoplossingen voor M2M en Internet of Things toepassingen. Met onze hoogwaardige, kwalitatieve oplossingen stellen wij onze klanten in staat het meeste uit de techniek van vandaag te halen.

Momenteel hebben wij plek voor een

Stage Marketing en Communicatie


De markt voor Internet of Things groeit explosief. Steeds meer organisaties ontdekken de voordelen van de inzet van M2M en IoT toepassingen voor hun organisatie. Bedrijfsprocessen worden inzichtelijker en efficiënter. M2M Services is expert op het gebied van zakelijke Internet of Things en M2M oplossingen. M2M Services levert de connectiviteitsdiensten om de oplossingen te laten draaien. Veilig en betrouwbaar.

M2M Services is een servicegericht bedrijf, gevestigd in Maasdijk en actief in diverse branches en bij de (semi) overheid. Onze corebusiness is het leveren van connectiviteitsoplossingen aan uitsluitend zakelijke klanten.


Wat ga je doen?

Wil jij meegroeien met deze groeiende informatie technologie? Dat kan. Wij hebben momenteel een uitdagende stageplek beschikbaar voor de marketing en communicatie voor M2M Services. Wij zoeken iemand die pro actief zijn of haar bijdrage wil leveren aan het in de markt zetten van M2M Services. Het gaat om uitvoerende werkzaamheden waarbij alle facetten op het vakgebied van Marketing & Communicatie aan bod komen. Denk aan;

  • het maken (en delen) van content;
  • het zorgen voor goede zoekmachineresultaten;
  • het in kaart brengen van klantcases;
  • het bedenken en organiseren van kennissessies;
  • social media;
  • M2M Services website.

Kortom, een zeer dynamische stageplek, waar ook jouw eigen ideeën, creativiteit en initiatieven zeker worden gewaardeerd.


Wie zoeken wij?

Je volgt momenteel een opleiding op HBO niveau op het gebied van Marketing & Communicatie. Je bent communicatief sterk, neemt graag initiatief en je hebt affiniteit met nieuwe technologie en (online) marketing. Je werkt graag in teamverband, maar je kunt ook heel goed zelfstandig werken.


Wat bieden wij?

Onze voorkeur gaat uit naar een stageperiode van 4 à 6 maanden verdeeld over 4 of 5 dagen in de week (36 uur). Je werkt volledig mee in het team. Wanneer je precies begint, de invulling van jouw uren en jouw marktconforme stagevergoeding bespreken we vooraf en is in overleg. Het is handig wanneer je woonachtig bent in de omgeving van Maasdijk of hier gemakkelijk naartoe kunt reizen.

Wil jij meegroeien in een uitdagende en snel groeiende markt? Wil jij werken met en leren van een team van enthousiaste professionals? En ben jij de enthousiaste en pro actieve student die die het maximale uit zijn of haar stage wil halen? Neem dan zeker contact met ons op!

Stuur jouw CV en motivatie naar:
Martin de Heer - recruitment@vtmgroep.nl  t.a.v Martin de Heer

Of heb je een vraag over deze stage?
Martin de Heer - 0174 52 73 20 - recruitment@vtmgroep.nl


Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande wordt niet op prijs gesteld.