KPN en M2M Services verbinden de ‘Smart City’

Slimme technologie ter ondersteuning van woon-, werk- en leefklimaat

KPN en M2M Services verbinden de ‘Smart City’Gemeenten digitaliseren in rap tempo. Wat enkele decennia geleden nog sciencefiction leek, is vandaag de dag werkelijkheid. Slimme camera's, sensornetwerken en slimme verlichting lijken meer en meer gemeengoed te worden in de gemeente. Het verbetert mobiliteit, energieconsumptie, stadsbeleving en veiligheid.

Ook in uw gemeente is het begrip digitalisering (of smart city) waarschijnlijk niet meer weg te denken in het gemeentelijk beleid. Maar hoe ziet die slimme gemeente er dan uit? Hoe zet u slimme technologie optimaal in ter verbetering van het woon-, werk- en leefklimaat in uw gemeente?

Connectiviteit

Digitalisering van de stad kan niet zonder connectiviteit. Slimme technologie moet slim verbonden zijn. KPN en M2M Services zijn belangrijke partners op het gebied van connectiviteit. Wij zijn specialist op het gebied van betrouwbare en veilige connectiviteitsoplossingen voor uw gemeente.

Inspiratie en informatie

Donderdagmiddag 16 februari organiseren wij een bijeenkomst om u te inspireren en te informeren over slimme technologie in uw gemeente. Wat zijn de mogelijkheden? Welke toepassingen zijn er al? En welke ontwikkelingen komen op ons af?

Verschillende smart city-spelers komen bij elkaar voor het uitwisselen van kennis en ervaringen over innovatieve projecten. Om van elkaar te leren, en om elkaar te inspireren. Binnenkort volgt meer informatie over de spreeksessies en het programma.

NOC HilversumUnieke locatie in Nederland

Het event vindt plaats op een unieke locatie in Nederland. Voor veel mensen een herkenbaar punt: de straaltoren aan de Witte Kruislaan in Hilversum. De toren, 196 meter hoog, is een belangrijke schakel in het netwerk van KPN.

Tegelijk met deze inspirerende sessie geeft dit u direct de gelegenheid om eens binnen te kijken op deze unieke locatie. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld u daarom vandaag nog aan om een plek te reserveren voor deze bijeenkomst.

Aanmelden

Deelname aan dit event is kosteloos. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

BE PART OF IT AND BE CONNECTED!


Terug naar overzicht

Deel via: