Ga direct naar de inhoud.

Tips om Internet of Things te laten slagen binnen uw organisatie

Starten met een nieuwe technologie is altijd uitdagend. Dat geldt ook voor starten met Internet of Things (IoT) toepassingen binnen uw organisatie. Om te voorkomen dat bedrijven die met IoT starten in dezelfde valkuilen trappen, geven we hieronder enkele tips.

Wat is Internet Of Things (IoT)?

Internet of Things vertegenwoordigt het grote geheel van Machine-to-Machine (M2M) en omvat alle interactie tussen mens en machine én machines onderling.

Wat is M2M?

Machine-to-Machine communicatie beter bekend als M2M of telematrie verbindt machines of apparaten op afstand en wisselt belangrijke informatie tussen machines of apparaten uit, zonder menselijke tussenkomst. Hierdoor vermindert u de kosten, verbetert u de efficiëntie en dienstverlening en creëert u nieuwe business modellen.

Tele2 IoT Roaminglijst maart 2019

Download de actuele lijst roaming zones Tele2 IoT Roaming. Ingang maart 2019.

Bedrijf kritische infrastructuur

Onze infrastructuur is cruciaal voor uw business. Daarom heeft M2M Services haar primaire infrastructuur voor afhandeling van dataverkeer ondergebracht in het AMS 5 datacenter van Equinix.

Verschil tussen "normale" en "M2M" data

Het selecteren van een connectiviteit provider is een van de belangrijkste keuzes bij het uitrollen van een M2M / Internet of Things oplossing. Wat is het verschil tussen 'normale' en M2M connectiviteit diensten? En waarom maakt het uit?

Sectoren waar M2M wordt toegepast

Sectoren waar M2M inmiddels actief wordt toegepast zijn de zorg, consumenten elektronica, beveiliging/bewaking, energie/nutsbedrijven, automotive en lokale overheden.

Blog en nieuws

Nog niet gevonden wat u zocht?