Hoogwaardige connectiviteitsoplossingen

Diensten


M2M kan in elk bedrijfsproces het verschil maken. Zodanig dat u en uw klanten efficiënter, veiliger of zuiniger kunnen ondernemen en leven. Of dat nou op het gebied van de gezondheidszorg, wagenparkbeheer, veiligheid of connectivity in het algemeen is. M2M Services heeft de techniek en diensten in huis die u en uw klanten dagelijks op elk bedrijfsniveau een voorsprong geven.

  • Eenvoud: 1 contract voor alle sims wereldwijd met 1 tarief en 1 service level;
  • Controle: Toegang tot het online M2M Control Center voor overzicht en inzicht in alle simkaarten en real-time management informatie;
  • Betrouwbaar: Hoogwaardige en innovatieve infrastructuur;
  • Flexibel: Flexibele tariefplannen die zowel postpaid als bundels bieden. Helemaal op maat voor uw behoefte;
  • Beveiliging: Uitgebreide VPN mogelijkheden om uw data beveiligd te versturen;
  • Integratie: API interface die het M2M Control Center met uw back end systemen koppelt.

Connectiviteit

Connectiviteit is een vitaal onderdeel van elke M2M oplossing. Het faciliteert de communicatie naar uw apparaat, de communicatie tussen de apparaten en de communicatie naar de server.

M2M Services zorgt ervoor dat u uw bedrijfsdoelstellingen haalt. Onze M2M-connectiviteitsdienst bespaart op verschillende manieren kosten, hanteert de hoogste eisen voor informatiebeveiliging, biedt automatische configuratie, flexibele tariefplannen en uitgebreide VPN mogelijkheden.

 

M2M Control Center

Het M2M Control Center biedt veilige toegang tot uw M2M diensten. U krijgt real time inzicht en informatie over de status en het verbruik van uw aansluitingen. Het M2M Control Center geeft u beheersing en controle over uw M2M devices en de kosten.

Dataverbruik kan online ingezien worden en storingsonderzoek vindt realtime plaats. Tevens kan het Control Center geïntegreerd worden met uw Back-End systemen. Zo houdt u zelf in de gaten hoe uw M2M toepassingen ervoor staan en kunt u zo nodig bijsturen. Uiteraard met de hulp van onze specialisten achter de hand.

Login M2M Control Center  >>

 

Meer weten over onze connectiviteitsoplossingen?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 22 66 92  of  info@m2mservices.nl

* verplichte velden