Track and Trace van Starcom Systems nu ook via M2M Services

Triton R - wireless container tracking system

Triton is ‘s werelds meest geavanceerde track and trace systeem voor real-time GPS tracking, monitoring en beveiliging van containers, vracht en verzending. Een uniek monitoring systeem dat u in staat stelt uw goederen en lading te volgen en te monitoren. Wanneer u maar wilt, waar ook ter wereld! Draadloos en real time! Het geeft volledige controle over uw verzending.

Het systeem is eenvoudig te installeren en te verwijderen, zit het laad- en losproces niet in de weg en wordt automatisch ingeschakeld wanneer de container wordt gesloten. Naast dat de verzending real time gevolgd kan worden, registreert het systeem ook elke afwijking, bijvoorbeeld in de vorm van afwijking van route, ongeoorloofde opening van de container, maar ook wanneer de condities tijdens het transport om welke reden dan ook afwijken van vooraf ingestelde parameters.

In geval van afwijking worden alle personen die betrokken zijn bij de verzending direct gealarmeerd. Uitgebreide rapportages stellen u in staat alle risico’s te minimaliseren en het transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Met uiteindelijk tijd- en kostenbesparing tot gevolg.

Bekijk hieronder hoe Triton Tracking Monitoring Management werkt.

Triton R - wireless container tracking system

M2M Services

Starcom Systems verkoopt zijn producten en systemen wereldwijd in meer dan 50 landen, via ruim 100 partners en distributeurs. Ook M2M Services levert het draadloos container tracking systeem Triton nu in Nederland. Wanneer we kijken naar de wereld om ons heen, zijn er steeds meer toepassingen waar we met de juiste inzet van technologie bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren. Door deze samenwerking met Starcom Systems is M2M Services nog meer in staat dit voor u te doen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijfsproces, neem vrijblijvend contact op met:

Chris Bosse
Chris Bosse
+316 129 776 95
chris.bosse@vtmgroep.nl