M2M Services partner Sensoring Success

Internet of Things is een enorme groeimarkt. Miljarden apparaten/machines/wearables zullen komende jaren online komen. Door middel van het programma Sensoring Success biedt MCS de mogelijkheid aan partners om deze markt te betreden en daar een strategie voor te maken.

M2M Services is één van de 26 aangesloten partners bij het programma. Gerenommeerde bedrijven uit onder andere de zorg, gebouwbeheer, retail en industrie hebben hun kennis en expertise geclusterd en rollen de eerste implementaties uit. Binnenkort zal ook M2M Services haar eerste LoRa initiatief uitrollen.

LoRa-technologie

De LoRa-technologie draagt dankzij laag batterijgebruik en grote reikwijdte bij aan het versneld uitrollen van Internet of Things-toepassingen. MCS faciliteert dit met ITalks Private LoRa™. Kleine energiezuinige apparaten kunnen draadloos kleine hoeveelheden informatie uitwisselen. Door een LoRa netwerk komen talloze nieuwe toepassingen in zicht.

ITalks Private LoRa Pioneers Award

Nominatie LoRa Pioneers AwardAls climax na 3 maanden arbeid organiseerde MCS de ITalks Pioneer Award onder de leden. M2M Services heeft hiervoor een nominatie in de wacht gesleept door een wervende pitch te houden tegenover de kritische jury. “Met die nominatie heeft M2M Services aangetoond uitstekende kennis te hebben van de Internet of Things sector en van de private LoRa Techniek. Dit is aangetoond door het bedenken en uitwerken van een zeer concrete en innovatieve case op basis van de private LoRa techniek,” aldus John van Nijnatten, directeur MCS.

M2M Services is een betrouwbare partner en adviseur op het gebied van slimme inzet van innovatieve technologie. Het Internet of Things creëert eindeloze mogelijkheden voor duurzame oplossingen in het bedrijfsproces. Kijkend naar de wereld om ons heen, zijn er diverse gebieden waar we met deze technologie het verschil kunnen maken.