M2M Services is FD Gazelle

M2M Services is FD Gazelle 2017. Daarmee behoort M2M Services tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Deze jaarlijkse groeicompetitie wordt inmiddels voor de veertiende keer georganiseerd door Het Financieele Dagblad. In november trekt FD het land in om de Gazelle Awards uit te reiken aan de winnaars.

Dit jaar telt de ranglijst van de FD Gazellen 754 snelle groeiers. De FD Gazellen profiteren van aangetrokken afzetmarkten en het economisch herstel in Nederland. Volgens FD blijken snelgroeiende bedrijven vooral succesvol dankzij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en het aanboren van nieuwe marktgebieden.

“Wij zijn hier zeker trots op”, aldus Joeri Schnetz, operationeel directeur van M2M Services. “Het betekent dat wij één van de snelst groeiende bedrijven zijn van Nederland. Alleen bedrijven die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gerealiseerd maken kans op deze award. Ook is het van belang dat je als bedrijf een gezonde financiële positie hebt.”

“Voorwaarden waaraan M2M Services voldoet. Daarom is het wederom een mooie kroon op ons werk”, vervolgt Schnetz. “Dagelijks werken we met een enthousiast team van mensen, partners en klanten aan hoogwaardige oplossingen voor IoT/M2M vraagstukken. We zijn er trots op dat dit door klanten wordt beloond met hoge klanttevredenheid en nieuwe opdrachten en nu dus ook weer een mooie award.”

De uitreiking van regio West-Nederland vindt plaats op dinsdag 14 november in de Stadsgehoorzaal in Leiden.