M2M Services investeert in Shared Interconnect

Om de groei van M2M Diensten te kunnen faciliteren heeft M2M Services naast het eigen datacenter in Maasdijk een tweede locatie als primaire infrastructuur in gebruik genomen. Klanten worden gefaseerd gemigreerd naar deze nieuwe infrastructuur.

M2M Services maakt gebruik van het AMS5 datacenter van TelecityGroup in Amsterdam. Het datacenter van TelecityGroup biedt naast solide stroomvoorziening, efficiënte koeling en uitgebreide beveiliging, ook ongeëvenaarde connectiviteit. Vanzelfsprekend alle redundant uitgevoerd.

Wij faciliteren onze klanten met het gebruik van informatie en communicatiediensten. Hierbij hanteren wij hoge standaarden ten aanzien van veiligheid en privacy. Naarmate het gegevensverkeer intensiever wordt, het aantal deelnemers en devices daaraan toeneemt en toepassingen kritischer zijn voor de stabiliteit en continuïteit van de organisatie en maatschappij, moeten hogere eisen gesteld worden aan de bescherming en betrouwbaarheid van die gegevens.

Wij blijven daarom continu investeren in de kwaliteit en capaciteit van onze infrastructuur. Het voorkomen van bottlenecks, onderbrekingen in het netwerk, veiligheid en integriteit risico's heeft de hoogste prioriteit.