Let’s talk about IoT

Op 28 september organiseert Tele2 IoT Talks in Amsterdam. Tijdens dit event komen partners, klanten en experts samen om elkaar te inspireren, kennis te delen en elkaar verder te helpen in de explosief groeiende markt van het Internet of Things. Ook M2M Services is er bij!

How IoT can grow my business

IoT Talks wordt sinds 2014 georganiseert door Tele2. Inmiddels zijn tijdens 10 events, in 7 steden door Europa, al meer dan 1.200 IoT professionals samengekomen om elkaar te inspireren over de beste IoT toepassingen. Tijdens deze editie in Amsterdam staat het volgende onderwerp centraal; How IoT can grow my business!

Ontwikkelingen in de markt markt voor het Internet of Things volgen elkaar in rap tempo op. Evenals de toepassingen. Tijdens IoT Talks komen klanten, partners, experts en geïnteresseerden samen om elkaar te inspireren en om kennis te delen over IoT toepassingen en ontwikkelingen.

IoT Talks is de meest inspirerende IoT roadshow in Europa. De eerdere edities in 2017 in Berlijn en Stockholm waren een groot succes. Kijk voor de edities in Berlijn en Stockholm op tele2iottalks.com.

M2M Services

Ook M2M Services neemt deel aan IoT Talks in Amsterdam. M2M Services is specialist op het gebied van M2M/IoT connectiviteit. Door slimme inzet van technologie, zorgen wij voor innovatieve en duurzame oplossingen in elk bedrijfsproces. Tele2 is daarbij een belangrijke partner.

Sprekers en programma

Tijdens IoT Talks Amsterdam zijn er ruim 30 exposanten en diverse inspirerende sprekers. Tussen 250 en 300 bezoekers worden meegenomen in de wereld van het Internet of Things.

Kijk voor meer informatie en voor programma en sprekers op tele2iottalks.com/Amsterdam.

Alvast afspreken?

Stuur een mail naar info@m2mservices.nl


IoT Talks Amsterdam