Dubbele nominatie M2M Services voor KPN Strongest Partner Challenge 2017

M2M Services is in twee categorieën genomineerd voor de KPN Strongest Partner Challenge 2017. Met Waterschapsbedrijf Limburg zijn we genomineerd als meest innovatieve kennispartner en met LoRa-Westland is M2M Services genomineerd als beste kennispartner. Donderdag 9 februari worden de awards uitgereikt n B.Amsterdam. Stem op onze cases en help ons winnen.

Inspiratie, interactie en kennisdeling

De KPN Strongest Partner Challenge is de opvolger van de jaarlijkse Channel Awards. Het event staat in het teken van Digitale Transformatie, technologie als stuwende kracht achter een organisatie. Inspiratie, interactie en kennisdeling staan centraal. Deelnemers worden meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van innovatie en vooruitgang in de zakelijke markt.

Learn IT, Do IT, Prove IT

Kennisdeling en elkaar inspireren is belangrijk voor KPN. Daarvoor wordt samengewerkt met business partners door het hele land. Om het belang van deze samenwerking te benadrukken heeft KPN het Strongest Partner Challenge event in het leven geroepen. Voornaamste doel van het event is innovatieve praktijkcases een podium geven ter inspiratie voor elkaar. Van elkaar leren door kennis met elkaar te delen. In drie categorieën zijn awards te winnen.

Meest innovatieve kennispartner: Waterschapsbedrijf Limburg

In de categorie KENNIS is M2M Services genomineerd met de businesscase voor Waterschapsbedrijf Limburg. Waterschapsbedrijf Limburg transporteert en zuivert afvalwater afkomstig van 500.000 Limburgse huishoudens en 30.000 bedrijven die zijn aangesloten op het rioolstelsel. Voor centrale aansturing van alle pompgemalen in de provincie gaat het waterschap gebruik maken van de oplossing van Xylem en M2M Services. Tevens worden alle rode lampgemalen in de provincie aangesloten op het KPN LoRa-netwerk.

Alle 33 gemeenten halen hier in 1 keer hun voordeel uit. Enerzijds door de kostenbesparing voor de lokale overheden, maar tevens door de hoge mate van betrouwbaarheid en veiligheid van de geleverde oplossing. Met minder middelen meer veiligheid voor de inwoners.

Een unieke en innovatieve case, omdat zowel een centraal besturingssysteem voor alle gemeenten en inzet van LoRa-techniek voor het eerst op deze wijze worden toegepast in Nederland.

KennisPartner van het Jaar

In dezelfde categorie KENNIS is M2M Services ook genomineerd als Beste Kennispartner. Welke partner heeft zijn kennis gebruikt om de kansen van digitalisering om te zetten in concrete business cases?

Begin 2016 kwam LoRa in opmars als nieuw protocol voor connectiviteit voor het IoT. M2M Services heeft de kat niet uit de boom gekeken. We hebben onze bestaande kennis en netwerk ingezet voor de lancering van ons eigen LoRa-netwerk, LoRa-Westland. Hiermee laten wij zien dat wij specialist zijn op dit gebied en bereid zijn om hier in te investeren.

De lancering heeft geresulteerd in nieuwe contacten en trajecten. We hebben interessante pilots draaien en de extra kennis die dit oplevert zetten wij succesvol in in andere trajecten. Reden voor KPN om M2M Services te belonen met de nominatie voor Beste Kennispartner.

Stem en help ons de award te winnen!

Vanaf nu kan er gestemd worden op alle nominaties. Stem op onze cases en help ons deze felbegeerde award te winnen.

Stemmen kan op https://www.kpnstrongestpartnerchallenge.nl/#de-categorieen

Categorie KENNIS – meest innovatieve kennispartner
Case M2M SERVICES – Waterschapsbedrijf Limburg
Stem via de STEM-button onder de beschrijving

Categorie KENNIS – beste kennispartner
Case M2M SERVICES – LoRa-Westland een feit
Stem via de STEM-button onder de beschrijving