Ga direct naar de inhoud.

M2M Services wordt VTM IoT

Eerder berichtten we al over de naamswijziging van M2M Services B.V. Per 1 januari 2020 wordt M2M Services VTM IoT. Joeri Schnetz legt uit wat deze wijziging inhoudt voor zowel klanten van M2M Services (“eigenlijk verandert er niets”) en voor de verdere verbreding van het portfolio van VTM.

Tariefindexatie 1 februari 2020

Vanwege marktontwikkelingen, gestegen kostprijzen en gewijzigde tarieven bij onze leveranciers, zijn wij voor het eerst genoodzaakt tot een prijscorrectie. Per 01-02-2020 voeren wij een correctie door van 3,5% op verschillende productgroepen.

M2M Services wordt VTM IoT

M2M Services is als connectiviteitspecialist voor IoT toepassingen onderdeel van de VTM Groep. Om de synergie tussen deze twee merken, én om de verbreding van VTM naar IoT-oplossingen, verder te benadrukken, zal M2M Services verder gaan onder de naam VTM IoT.

Bedrijven omarmen Internet of Things

Het Internet of Things (IoT) is één van de belangrijkste technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Steeds meer bedrijven zien het nut en inmiddels ook de return on investment van IoT-toepassingen binnen organisaties. Ook de komende jaren zal IoT daarom van grote invloed zijn op het bedrijfsleven.

Waterwerken in Nederland onvoldoende beveiligd tegen cyberaanvallen

Deze week publiceerde de Algemene Rekenkamer een rapport over de veiligheid van tunnels, bruggen, sluizen en waterwerken in Nederland. Conclusie: waterwerken in Nederland zijn onvoldoende beveiligd tegen cyberattacks.

IoT-trends om rekening mee te houden

Het Internet of Things is een krachtig concept. Het is actueel en zorgt voor opkomende trends. Deze trends zullen komende jaren invloed hebben op de gehele industrie. Graag benoemen we enkele van die IoT-trends om rekening mee te houden.

Perfecte real-time tracking software voorzien van M2M sims

Follow My Challenge levert live GPS tracking software voor (extreme) sportieve uitdagingen. De tracking software volgt de sporter 24/7 real-time tijdens zijn of haar ‘challenge’. Voor connectiviteit heeft Follow My Challenge gekozen voor roaming simkaarten van M2M Services.

M2M kennisbank

M2M Services op twitter