Ga direct naar de inhoud.

Ook Leidschendam-Voorburg en Gemeente Nuenen kiezen voor M2M Services

Recent zijn ook de Gemeente Leidschendam-Voorburg en de Gemeente Nuenen overgestapt op de communicatie-oplossing van M2M Services, voor het beheer van hun rioolgemalen. Daarmee staat de teller inmiddels op 217 gemeenten en waterschappen die gebruik maken van de beveiligde oplossing van M2M Services.

Gartner brengt strategische IoT-technologieën en trends in kaart

De komende 10 jaar zullen enkele bepalende Internet of Things (IoT) trends en technologieën bepalend zijn voor de digitale transformatie van mens, maatschappij en economie. Gartner heeft de belangrijkste trends en technologieën in kaart gebracht.

Gemeenten besparen tot 80% op communicatiekosten via M2M Services

Inmiddels levert en monitort M2M Services uit Maasdijk bij meer dan 200 Gemeenten en Waterschappen beveiligde communicatie oplossingen. En keer op keer zijn gemeenten verbaasd over de besparing die ze kunnen realiseren met onze oplossing.

Risico op hacks bij sluizen en gemalen

Sluizen en gemalen lopen het risico te worden gehackt. Dat komt doordat waterschappen de cyberbeveiliging niet op orde hebben. Beveiligingssoftware wordt doorgaans hooguit vijf jaar lang bijgewerkt, terwijl de computersystemen om de waterwerken te bedienen 25 tot 30 jaar lang meegaan.

M2M Services is FD Gazelle

M2M Services is FD Gazelle 2017. Daarmee behoort M2M Services tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Deze jaarlijkse groeicompetitie wordt inmiddels voor de veertiende keer georganiseerd door Het Financieele Dagblad. In november trekt FD het land in om de Gazelle Awards uit te reiken aan de winnaars.

IoT Talks 2017: How IoT can grow your business

Afgelopen donderdag was het IoT Talks event van Tele2 in Amsterdam. M2M Services is partner van Tele2 en was daar bij. Was vorig jaar de boodschap nog ‘hoe helpen we met het bedenken en implementeren van IoT-oplossingen’, ging het dit jaar vooral om ‘How IoT can grow your business’. Het event stond in het teken van 'doen' en de vruchten plukken van de inzet van IoT.

Let’s talk about IoT

Op 28 september organiseert Tele2 IoT Talks in Amsterdam. Tijdens dit event komen partners, klanten en experts samen om elkaar te inspireren, kennis te delen en elkaar verder te helpen in de explosief groeiende markt van het Internet of Things. Ook M2M Services is er bij!

M2M kennisbank

M2M Services op twitter